locatie      telefoon      mail

 NL // EN

Congressen
evenementen

congressen & evenementen

Organiseer een congres voor 200 tot 1.000 personen

Bij binnenkomst in de ruime en lichte entree van Circa Amsterdam zie je meteen het indrukwekkende plafond van de koepel. Vanuit de entree stap je binnen in de naastgelegen foyer voor een welkomstdrankje om vervolgens door te lopen naar de plenaire congreszaal met een hoogte van circa 10 meter. De perfecte plek voor een keynotesessie, maar ook voor bijvoorbeeld een gala diner.

Subruimtes en een inspirerend uitzicht

Tijdens het congres uit elkaar gaan in verschillende groepen? Dat kan! Gasten vinden snel hun weg naar één van de stijlvolle subruimtes. Op de eerste verdieping bevinden zich alle horecafaciliteiten waar heerlijke vegetarische hapjes of sandwiches staan te wachten tijdens het congres. Terwijl gasten hiervan genieten, hebben ze een inspirerend uitzicht op de binnenkant van de herbouwde koepel.

circa_11_subzalen 2023-optimized

een locatie
met een verhaal

Want geef toe: er is geen andere locatie met zo’n verhaal. Een koepel ontworpen door een van de meest iconische architecten ter wereld, die droomde van een duurzame wereld met betere en gezondere gebouwen. Vandaag de dag biedt de koepel je een wereld aan mogelijkheden, met een plenaire zaal, flexibele subruimtes en alle technische faciliteiten voor events. We leiden je graag rond in de eerste circulaire evenementenlocatie van Nederland. Een inspirerende plek in Amsterdam voor een congres, productlancering, kick-off, relatie-evenement of andere zakelijke bijeenkomst.